به گفته رئیس مرکز اجرائیات پلیس راهور فراجا، جریمههای دوبرابر شده بخشیده نمیشود و این امر نیاز به مصوبه مجلس شورای اسلامی دارد.
سرهنگ محمدحسن ابراهیمپور گفت: بر اساس ماده ۵ رسیدگی به تخلفات رانندگی، هر تخلفی که توسط افسر پلیس راهور یا دوربینها ثبت شود؛ پس از ثبت و تائید در سامانه اجرائیات، به حساب خودرو مختلف نوشته میشود.
وی افزود: پس از ثبت تخلف، مالک خودرو میتواند با مراجعه به شعب مرکز اجرائیات یا مراکز پلیس+۱۰ نسبت به تخلف مذکور اعتراض کند و اعتراض فرد توسط محاکم قضائی یا پلیس مورد بررسی قرار میگیرد.
رئیس مرکز اجرائیات پلیس راهور فراجا ادامه داد: باید به این نکته توجه داشت که تنها از زمان ثبت تخلف تا ۶۰ روز، امکان اعتراض به تخلف ثبت شده وجود دارد و این تصور که هر زمان مالک خودرو مراجعه کند، اعتراض او مورد رسیدگی قرار میگیرد؛ کاملا اشتباه و غیرقانونی است.
سرهنگ ابراهیمپور به مالکان خودروها تاکید کرد که تنها تا ۶۰ روز پس از ثبت تخلف، میتوان نسبت به اعتراض اقدام و یا مبلغ جریمه را پرداخت کرد.
وی افزود: در صورت عدم تسویه مبلغ جریمه تا ۶۰ روز، جریمههای الصاقی و تسلیمی، دو برابر میشود و این مبلغ شامل بخشودگی نمیشود.
رئیس مرکز اجرائیات پلیس راهور فراجا درباره روند بخشودگی گفت: پلیس نمیتواند راسا در این باره اقدامی انجام دهد، تنها در صورتی که مجلس شورای اسلامی مصوب کند، جریمههای دوبرابر شده، بخشیده میشود که در حال حاضر چندسالی است که این اتفاق رخ نداده است.
منبع