به گزارش همشهری آنلاین ریچارد اسلیمن در ماه مارس (اوائل فروردین) در بیمارستان عمومی ماساچوست در یک عمل جراحی چهار ساعته تحت پیوند کلیه خوکی قرار گرفت و دو هفته بعد در ۲ آوریل (۱۴ فروردین) از بیمارستان مرخص شد.
بیمارستان در بیانیهاش در این باره تاکید کرد که هیچ نشانهای از اینکه مرگ ناگهانی اسلیمن به دلیل پیوند رخ داده باشد، وجود ندارد.
بیمارستان عمومی ماساچوست در بیانیهاش در این باره اعلام کرد: «تیم پیوند بیمارستان عمیقا از درگذشت ناگهانی آقای ریک اسلیمن ناراحت است. ما هیچ نشانهای در دست نداریم که این مرگ نتیجه پیوند اخیر او باشد.»
این بیمارستان در هنگام عمل پیوند گفته بود که که اسلیمن ساکن شهر ویموث – در۲۵.۷۵ کیلومتری جنوب شرقی بوستون – سال ها با دیابت نوع ۲ و فشار خون بالا زندگی می کرد. او سالها تحت دیالیز بود تا اینکه در دسامبر ۲۰۱۸ در بیمارستان عمومی ماساچوست از یک اهداکننده مرده انسانی کلیه پیوندی دریافت کرد.
اما این کلیه پیوندی حدود پنج سال بعد شروع به از کار افتادن کرد و اسلیمن مجبور شد در ماه مه ۲۰۲۳ دیالیز از سر بگیر و این بازگشت به دیالیز به گفته بیمارستان کیفیت زندگی او را تحت تاثیر قرار داد.
بیمارستان در بیانیهاش اسلیمن را چراغ امیدی برای بیماران پیوندی در سراسر جهان خوانده و مرگ او را به خانواده و نزدیکانش تسلیت گفته است.
کلیهای که اسلیمن دریافت کرد بوسیله «ایجنسیس» (eGenesis)، یک شرکت داروسازی مستقر در شهر کمبریج ایالت ماساچوست از یک خوک که با فناوری CRISPR-Cas۹ ویرایش ژنتیکی شده بود، ارائه شد.
به گفته بیمارستان، در این روند ژنهای مضر خوک حذف شدند و ژنهای انسانی خاصی برای بهبود سازگاری این کلیه با بدن انسان به آن اضافه شد.
خانواده اسلیمن نیز در بیانیهشان ضمن تشکر از بیمارستان عمومی ماساچوست و پزشکان دخیل در این پیوند که بخت دوبارهای به او برای هفت هفته زندگی طولانیتر دادند، گفتند یکی از دلایلی که او حاضر به قبول پیوند کلیه خوکی شد، این بود که به هزاران نفری که برای ادامه زندگی نیازمند پیوند کلیه هستند، امید دهد.
منبع: ایبیسی نیوز