سینماپرس: رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی درباره توجه به ادبیات فارسی در مناظرههای انتخابات ریاست جمهوری، گفت: بیش از آنکه نگران رعایت ادبیات بودم نگران رعایت ادب بودم.
به گزارش سینماپرس، غلامعلی حدادعادل در گفتوگو با ایرنا در این باره که یکی از توصیه های جدی در مناظره های چهاردهمین دور انتخابات ریاست جمهوری، حفظ ادبیات فارسی بود، چقدر نامزدها در مناظره ها به این مساله توجه کردند؟ اظهار داشت: وقتی عصبانی میشدند یادشان میرفت اما بعضی وقت ها هم رعایت می کردند. بیش از آنکه نگران رعایت ادبیات بودم نگران رعایت ادب بودم.
وی این را هم گفت که رعایت ادب از سوی نامزدها در این دور بهتر از نوبت قبل بود.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی همچنین درباره این که چه توصیه و پیشنهادی در حوزه فرهنگ و ادبیات برای رئیس جمهوری آینده دارید؟ گفت: فرهنگ، یک سرمایه گذاری دیربازده است و نباید سرمایه گذاری های زودبازده ما را از اهمیت فرهنگ غافل کند.
فرهنگ، مبتنی بر ترجیح نفع آتی بر نفع آنی است
وی تصریح کرد: ممکن است کسی بنای تربیت نیروی انسانی برای ۳۰ سال دیگر را بگذارد و خودش اصلا شاهد نتیجه کارش نباشد اما آن نتیجه برای ملت سودمند باشد.
حداد عادل گفت: فرهنگ، مبتنی بر ترجیح نفع آتی بر نفع آنی است.
چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روز جمعه هشتم تیر ۱۴۰۳ با حضور چهار نامزد برگزار شد و هیچ یک از نامزدها در مرحله اول موفق به کسب اکثریت مطلق آرا نشدند.
با توجه به اینکه هیچ یک از نامزدها در مرحله اول موفق به کسب اکثریت مطلق آرا نشدند، انتخابات به دور دوم رفت. جمعه ۱۵ تیر مرحله دوم انتخابات برگزار میشود.
صداوسیما در مهلت یک هفتهای تبلیغات دور دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری دو مناظره، دو مستند و دو برنامه زنده را پیشبینی کرده است. برنامههای تلویزیونی نامزدها در روزهای دوشنبه، سهشنبه و چهارشنبه ۱۱ تا ۱۳ تیر از تلویزیون پخش میشود.