به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بسته خبری سیام خرداد ماه ۱۴۰۳ به مهمترین رویدادهای علمی و فناورانه کشور در این روز خواهد پرداخت:
- عرضه توانمندیهای فناورانه کشاورزی و غذای ایران در کنیا
- هشتمین دوره مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر برگزار میشود
- راهاندازی نمایشگاه مجازی دائمی تجهیزات، قطعات و مواد مورد نیاز صنایع مس ایران
- ساخت دستگاه موجنگار جهتی در داخل کشور
- آبیاری فضای سبز اصفهان با پساب تصفیهشده با نانوازون
عرضه توانمندیهای فناورانه کشاورزی و غذای ایران در کنیا
پاویون شرکتهای دانشبنیان در نهمین دوره نمایشگاه کشاورزی و صنایع وابسته کنیا از تاریخ ۲۳ تا ۲۷ خرداد ماه ۱۴۰۳ توسط خانه نوآوری و فناوری ایران در کنیا (iHiT) و با حمایت معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان در شهر نایروبی پایتخت کشور کنیا برگزار شد.
در این پاویون ۱۶ شرکت دانشبنیان ایرانی در حوزههای مختلف کشاورزی، از جمله پهپاد کشاورزی، تکنولوژی پایش ماهوارهای، بذرهای هیبریدی، کودهای ارگانیک، تکنولوژی جنین گاوی، صنایع غذایی و بستهبندی در نهمین دوره نمایشگاه کشاورزی کنیا (Afritech Africa) به معرفی محصولات و توانمندیهای خود پرداختند.
هشتمین دوره مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر برگزار میشود
هشتمین دوره مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر (مهما)، آبان ماه ۱۴۰۳ با حمایت ستاد اقتصاد دانشبنیان دیجیتال و بخش خصوصی برگزار میشود.
ثبت نام مسابقات از اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ آغاز شده و تیمها تا پایان تیر ماه ۱۴۰۳ فرصت ثبت نام اولیه در مسابقات و کسب حداقل امتیاز اولیه برای حضور در مسابقات را خواهند داشت. مراحل میانی مسابقات بسته به نوع مسابقه از خرداد تا مهر ماه برگزار شده و رویداد پایانی مسابقات نیمه اول آبان ماه ۱۴۰۳ در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تقدیر از برگزیدگان و برگزاری و سخنرانیهای علمی و کارگاههای آموزشی در دو روز برگزار میشود.
راهاندازی نمایشگاه مجازی دائمی تجهیزات، قطعات و مواد مورد نیاز صنایع مس ایران
شرکت ملی صنایع مس ایران در راستای سیاستهای اقتصاد مقاومتی مبنی بر حمایت از کالای ایرانی و رونق تولید با هدف ایجاد دانش فنی جهت بومیسازی قطعات، مواد و تجهیزات و همچنین شناسایی و ارزیابی تولیدکنندگان توانمند داخلی به منظور ایجاد پل ارتباطی اقدام به راهاندازی سایت نمایشگاه مجازی دائمی بومیسازی قطعات، مواد و تجهیزات کرده است.
ساخت دستگاه موجنگار جهتی در داخل کشور
دستگاه موجنگار جهتی به منظور برداشت مشخصات جهتی موج در پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و علوم جوی ساخته شد.
دکتر سیدمسعود محموداف، عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و مجری این طرح در این باره، گفت: شناخت پدیدههای مختلف از جمله اقلیم هوا، رژیم موج و جریان و سایر پدیدههای طبیعی، مستلزم دادهبرداری میدانی با دسترسی به تجهیزات بهروز و دقیق است. لذا به همین منظور دستگاه موجنگار جهتی با هدف شناخت رژیم موج محیطهای دریایی و اقیانوسی طراحی و ساخته شد.
این دستگاه دوره آزمایشهای اولیه خودش را طی کرده و به مرحلهای رسیده که قرار است برای اولین بار در دریا به آب انداخته شود. این آزمایشها در سواحل جنوبی و دریای خزر اجرایی خواهد شد.
آبیاری فضای سبز اصفهان با پساب تصفیهشده با نانوازون
با نصب و راهاندازی سامانه نانوازون در یکی از تصفیهخانههای شهر اصفهان، پساب تصفیه شده با نانوازون برای آبیاری بخشی از فضای سبز شهری استفاده میشود.
داود سعیدی، مدیرعامل یکی از شرکتهای فناور در این باره گفت: با استفاده از نانوازون پساب به گونهای تصفیه میشود که میتوان از آن برای فضای سبز شهری استفاده کرد.
علی قاسمزاده، شهردار اصفهان با بیان اینکه راهاندازی این تصفیهخانه مجهز به فناوری نانوازون نقطه عطفی در بخش تصفیهخانهها است، اظهار کرد: این تصفیهخانه در حال حاضر با نرخ ۵۰ لیتر بر ثانیه فعالیت دارد و تا پایان سال آینده به ۲۰۰ لیتر بر ثانیه خواهد رسید.
۲۲۷۲۲۷