به گزارش ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، رضامراد صحرایی اظهار کرد: نظارت و ارزشیابی در نظام اداری مولفهای مهم برای رفع کاستیها و تقویت داشتههاست. در دوران شهید جمهور این امر در همه ساحتها به طور ویژهای دنبال شد در آموزش و پرورش نیز اقدامات مهمی در این زمینه صورت گرفت.
وی افزود: تدوین و تصویب آیین نامه اجرایی مسیر رشد معلمی بر اساس نتایج آسیب شناسی ساز و کارهای ارزیابی شایستگیهای معلمان(رتبه بندی) و بهرهگیری از نظرات ذینفعان و ذیربطان به منظور افزایش کیفیت فرآیند ارزیابیو تدوین شاخصهای ارزیابی مدارس بر اساس الگوی مدرسۀ تراز سند تحول بنیادین انجام شد.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: همچنین طراحی، تدوین و ابلاغ شیوه نامه اجرایی آیین نامه انتخاب و انتصاب مدیران مدارس و بررسی صلاحیتهای عمومی بالغ بر ۱۷۷ هزار نفر از معرفی شدگان آزمون استخدامی ۱۴۰۲ صورت گرفته است.
صحرایی به تدوین ۱۴۶ شاخص ارزیابی در سال ۱۴۰۲ در زیر محورهای برنامهریزی مدیریتی، امور اداری، امور مالی، فضا و تجهیزات و امکانات، تأمین منابع انسانی مورد نیاز، شهریه، ثبتنام دانش آموزان، برنامه ریزی آموزشی، فعالیتهای آزمایشگاهی و کارگاهی، فعالیتهای پرورشی، نماز، قرآن و عترت، مطالعه، تحقیق و پژوهش، راهنمایی و هدایت تحصیلی دانش آموزان، ورزش و ایمنی، بهداشت و سلامت اشاره کرد و گفت: نظارت مالی و اداری به سیستمهای اطلاعاتی مجتمعهای آموزشی دولتی و غیردولتی بین المللی(برای اولین بار) در دستور کار بوده است.
وی یادآورشد: ارسال دستورالعمل شناسایی گلوگاههای فساد و شناسایی مدیرانی که تعارض منافع دارند.(برای اولین بار) و بازدارندگیهای لازم آراء هیاتها و اقدامات پیشگیرانه دفتر در بدنه آموزش و پرورش از دیگر اقدامات دولت سیزدهم بود.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: بیش از۶۰ هزار نفر بر اساس معرفی سه برابر ظرفیت امیدآفرین در مبحث شایسته گزینی با استفاده از شیوههای نوین ارزیابی خروجی مناسب و مورد رضایت پردیس و مراکز ارزیابی شدند. همچنین ۲۱ هزار و ۱۰۴ بازدید از عملکرد آموزشی، پرورشی، اداری و مالی ۱۸ هزار ۸۸۱ مدرسه غیردولتی صورت گرفت.