سیاسی

اولین بیانیه‌های دور دوم

به گزارش تابناک به نقل از مشرق، شامگاه شنبه ۹ تیر ۱۴۰۳ خبرنگاران به تهیه و تولید اخبار مختلفی در حوزه انتخابات پرداختند که در ادامه مهمترین این اخبار را مرور می‌کنیم:

جلیلی: «به پا خیزید برای خدا، دوتا دوتا و تنها!» آن گاه، اتفاق بزرگ، نزدیک است!

سعید جلیلی نامزد دور دوم انتخابات ریاست جمهوری با صدور بیانه ای تاکید کرد که فاصلۀ هشتم تا پانزده تیرماه فاصله‌ای کوتاه برای برداشتن گامی بلند و تاریخی است.

وی خطاب به هواداران خود گفت: اکنون وقت درنگ نیست! به روستاها بروید و صدای ما را به آن‌ها برسانید، به حاشیۀ شهرها بروید و حرف ما را به آن‌ها بگویید! سراغ گروه‌هایی بروید که سانسور می‌شوند، دیده نمی‌شوند، گویی کسی روی رأی و نظر و انتخاب آن‌ها حساب باز نکرده است… بروید و آنان را از این انتخاب، از این چشم‌انداز، از این دوراهی که پیش روی ملت ایران قرار گرفته است، آگاه کنید. چون من روی آن‌ها حساب باز کرده‌ام؛ روی همۀ آن‌ها، «همۀ» مردم ایران! دولت نقش‌آفرین وقتی می‌تواند از یک جهان فرصت برای یک ایران جهش بهره ببرد که به هر ایرانی متناسب با استعداد و توانایی او، نقشی بسپارد و او را در این حرکت بزرگ سهیم کند.  

پزشکیان: صدای بی‌صدایان هستم/ دروغ نمی‌گویم

مسعود پزشکیان نیز در بیانیه ای تاکید کرد که «رأی شما در این مرحله به من باری سنگین بر دوش من گذاشت. من متعهدم که به اعتماد شما خیانت نکنم؛ شما به من رأی دادید چون گفتم: در همه‌جا راست گفته‌ام و دروغ نمی‌گویم؛ از هیچ امتیاز ویژه‌ای بهره نگرفته‌ام و به هیچ فسادی میدان نمی‌دهم. گفتم: زمام اداره و اصلاح امور را برای احقاق حقوق ملت و رفع تبعیض‌ها و بی‌عدالتی‌ها به قانون و امر کارشناسی و خرد جمعی می‌سپارم. گردنم همچنان در گرو این گفته‌هایم است و از این پس هم میثاقم با شما پایبندی به این رأی شما برای ایران خواهد بود . پس از انتخاب هم هرجا دیدید از مسیر اخلاق و انصاف و قانون یا پیگیری خواست شما خارج شدم، با مطالبه و انتقاد و اصلاح مرا به موضع حق و عدل برگردانید.» 

رئیس ستاد انتخابات پزشکیان: نگویید رئیس جمهور اختیار ندارد

علی عبدالعلی‌زاده رئیس ستاد انتخابات مسعود پزشکیان نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در یک نشست خبری گفت: عبدالعلی زاده با بیان این‌که «پروژه بنزین فقط پروژه دولت نیست و این اشتباه است که دولت یک طرفه بنزین را گران می‌کند»، ادامه داد: در پروژه بنزین همه ایرانیان سهم دارند و همه باید بیایند با آن‌ها گفتگو شود و توجیه شوند و اجازه دهیم که آن‌ها به راه حل‌های ایراد بگیرند؛ سپس به پروژه‌ای ملی تبدیل شود. بخش از مدیریت‌ها در کشور ما بحران زاست؛ برای مثال کشور کم آبی هستیم اما تشنه مطلق نیستیم اما چون هیچ برنامه‌ای برای گفت‌وگو با کشاورزان نداریم تصمیماتی در حوزه مدیریت آب گرفته می‌شود که کشاورزان را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در بحث قیمت بنرین و گازوئیل هر قیمت کارشناسی تعیین شود، انشاءالله خواهیم دید که آنچنان با آرامش و همکاری مردم موضوع جا می‌افتد که هم موجب رضایت مردم باشد و هم موجب آبادانی کشور؛ این‌ها از آزمون‌های مدیریتی است که دکتر پزشکیان انجام خواهد داد.

جلسه منصوری، نیکزاد، فروزنده و میرشمسی

اولین بیانیه‌های دور دوم

جلسه روساد ستادهای انتخاباتی سعید جلیلی، محمدباقر قالیباف، علیرضا زاکانی و امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی برگزار شد. 

محسن منصوری رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی با انتشار این خبر در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «‏با هدف تقویت جبهه انقلاب در دور دوم انتخابات، جلسه صمیمانه و مشترکی با برادران عزیزم؛ دکتر نیکزاد، دکتر فروزنده و دکتر میرشمسی، روسای ستادهای انتخاباتی دکتر قالیباف، دکتر زاکانی و دکتر قاضی‌زاده هاشمی داشتیم. ان‌شاالله با ‎وحدت به پیروزی می‌رسیم.»

صداوسیما پس از سال‌ها مناظره ۲نفره برگزار می‌کند

با مشخص شدن جدول تبلیغات دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری دوشنبه ۱۱ تیر از ساعت ۲۱:۳۰ مناظره اول و سه‌شنبه ۱۲ تیر از ساعت ۲۱:۳۰ مناظره دوم بین دو نامزد راه‌یافته به دور دوم برگزار خواهد شد.‌

پخش مستند ٢ نامزدها و همچنین نطق جلیلی و پزشکیان از دیگر برنامه‌های تبلیغاتی صداوسیما خواهد بود.

اولین بیانیه‌های دور دوم

قالیباف اهل رای سفید نیست

سرمقاله نویس روزنامه صبح نو در شماره روز یکشنبه ۱۰ تیرماه نوشت: اکنون زمان شکوه و گلایه نیست. اما زمان تبیین و توضیح مختصر شاید باشد. در روزی که محمد باقر قالیباف، کارآمدترین نامزد صحنه انتخابات می‌توانست عافیت بجوید و با جملاتی مبهم و گذرا از دوقطبی جلیلی/ پزشکیان عبور کند، مانند شب انتخابات، انقلابی و تکلیف‌مدار رفتار کرد و بدون توجه به مدتها تخریب کسانی که او را از اساس تکفیر می‌کردند، به نفع نامزد جبهه انقلاب بیانیه صادر کرد تا فداکاری ۹۶ و ۱۴۰۰ خود را کامل کرده باشد. همانگونه که شب انتخابات، کناره‌گیری و انصراف خود را به ضرر جبهه انقلاب می‌دید و در صحنه ماندن را تلاشی در جهت بازنگشتن به دهه ۹۰، فردای انتخابات هم چیزی جز مصلحت انقلاب را در نظر نگرفت و فداکاری کرد. 

منبع

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا